Puerto Rico: de hoogtepunten

In de vorige video’s kon je zien hoe we rond reden tijdens een grote roadtrip door de Dominicaanse Republiek! Nu hoppen we door naar het buureiland Puerto Rico. Voor Europeanen is dit toch nog een vrij onbekende bestemming. Voor Amerikanen daarentegen is het anders: Puerto Rico wordt ook wel de 51e staat van Amerika genoemd. Officieel behoort het dan ook toe aan de Verenigde Staten als een bijzonder overzees gebied. We huren een auto en maken een rondreis langs de hoogtepunten van Puerto Rico!

Mocht je toch nog even terug willen naar de Dominicaanse Republiek, deze aflevering kun je uiteraard hier bekijken: Rondreis Dominicaanse Republiek. Zo niet, dan neem ik je in de volgende video mee naar het oude San Juan, de piratenforten, de kleurrijke straatjes, maar ook de ongerepte jungle in El Yunque en Culebra, een pareltje van de Spaanse maagdeneilanden! Dit zijn Puerto Rico’s absolute hoogtepunten.

Puerto Rico is het tweede eiland op ons grote avontuur waarbij we ‘eiland hoppen’ door de hele Caribbean. Vanaf hier zullen we verder gaan richting Sint-Maarten, Anguilla, St. Barths, St, Kitts en nog veel meer! Kijk dus snel naar de avonturen van Wout of the World.

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste afleveringen in de hoogste kwaliteit? Abonneer dan ook op mijn YouTube-kanaal!

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites