Wat te doen in Sint Maarten? De ultieme video!

In de vorige video’s kon je zien hoe we rond reden tijdens een grote roadtrip door de Dominicaanse Republiek en Puerto Rico! Nu hoppen we door naar een stukje Nederland in de Caribbean. Behorend tot de zogenaamde bovenwindse eilanden is Sint Maarten het middelpunt van het Caribisch gebied. Niet alleen qua ligging, maar ook als hotspot voor cruiseschepen en als grote internationale vliegverbinding, kun je niet om Sint Maarten heen!

In de video bezoeken we het Nederlandse zuiden, maar ook het Franse noorden van Sint Maarten. We zien de mooiste stranden bij Great Bay, Mullet Bay, Oriënt Bay, Maho en nog meer! Ook beklimmen we de top bij Pic Paradis en vlieg ik met de drone langs de mooiste plekken van dit bizarre bergachtige eilandje.

Na Sint Maarten reizen we nog veel verder door de hele Caribbean. Vanaf hier zullen nog ‘eiland hoppen’ richting Anguilla, St. Barths, St, Kitts, Antigua, Guadeloupe, Dominica en Barbados. Kijk dus snel verder naar de avonturen van Wout of the World. Of kijk eens bij de bestemmingen waar jouw volgende reis naartoe gaat: alle bestemmingen.

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste afleveringen in de hoogste kwaliteit? Abonneer dan ook op mijn YouTube-kanaal!

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites