Sprookjesachtige rondreis door Marokko

In deze video zie je mijn rondreis door Marokko. Het was destijds mijn aller eerste video die ik maakte over een reis. De aflevering is net wat anders dan je inmiddels van mij gewend bent, omdat ik vooral de mooiste beelden achter elkaar heb gezet. Onder de video heb ik de reisroute nog een beetje toegelicht.

Marokko is een geweldige mix van natuur, cultuur, tradities en geschiedenis; met ups en downs door de hele reis heen, maar vooral met volop avontuur. In drie weken tijd filmden we dit avontuur en het resultaat is een prachtig overzicht van wat je kunt verwachten in Marokko!

Zoals beloofd licht ik hier nog even toe hoe onze rondreis door Marokko er precies uit zag. We zijn namelijk niet gaan backpacken door Marokko, wat overigens ook goed mogelijk is. Nee, wij vlogen naar Malaga in Zuid-Spanje en pakten met onze koffers de boot naar Tanger. Vervolgens reisden we langs deze enorme hoogtepunten:

– Tanger
– Chefchaouen
– Watervallen van Akchour
– Féz
– Meknès
– Rabat
– Casablanca
– Marrakesh
– Watervallen van Ouzoud
– Ouarzazate
– Ait Benhaddou
– Merzhouga
– Erg Chebbi
– Sahara
– Surfen in Taghazout
– Essaouira
– Agadir

Door te abonneren op het Youtube-kanaal van Wout of the World help je het reisprogramma te blijven bestaan en blijven er altijd nieuwe afleveringen komen om andere reizigers op weg te helpen. Klik hier om dit te doen en naar mijn YouTube-kanaal te gaan!

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites