Seychellen Part 1: de ultieme vakantie op Mahé

De Seychellen zijn misschien wel de meest bijzondere eilanden ter wereld. De statige rotsen en de parelwitte stranden komen nergens anders ter wereld in deze vorm voor. Ook leven er unieke dieren, woont er een bijzonder volk en ligt het land een beetje op het randje van Azië en Afrika. In deze aflevering reizen we voor een avontuurlijke vakantie naar Mahé, het hoofdeiland van de Seychellen. Daar we een road trip maken langs de mooiste natuur, cultuur, stranden en meer! Vanaf hier gaat het avontuur verder naar La Digue en Praslin.

Abonneer je ook via YouTube op Wout of the World en check alle video’s in meer dan 110 landen! Dit kun je doen via deze link. Hiermee help je ook mijn reisprogramma enorm en kan ik mooie afleveringen blijven maken!

Wil je weten hoe dit avontuur verder gaat? Bekijk dan ook deel 2 van onze bizarre en avontuurlijke vakantie op de Seychellen. We reizen in dit deel weer verder naar een ander eiland, genaamd Praslin. Ook varen we nog naar een piepklein hoogtepunt op het eiland La Digue. Dit is de meest beroemde plek van de Seychellen die je niet mag overslaan als je naar de Seychellen op vakantie gaat.

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites