Backpacken in Angkor Wat, het wereldwonder van Cambodja

Tijdens onze wereldreis zijn we aanbeland in Cambodja en gaan we backpacken in Angkor Wat! Zoals altijd reizen we op een klein budget, dus vanaf Siem Reap pakken we een mountainbike en fietsen we een hele dag van tempel naar tempel. Op die manier maken we een pittige avontuurlijke tocht en zien we Angkor Wat, Angkor Thom, Ta Prohm, de Bayon Tempel en nog een hoop meer..

Eerder zag je ons al backpacken door andere delen van Cambodja, waaronder het prachtige eiland Koh Rong. Heb je deze aflevering gemist, kijk deze dan hier terug: Backpacken in Cambodja, Koh Rong! Heb je deze al gezien, bekijk hieronder dan de video: Backpacken in Angkor Wat, het wereldwonder van Cambodja!

Beste reistijd en belangrijke informatie

De beste reistijd voor Angkor en Siem Reap in Cambodja, zijn de wintermaanden. Er is dan nauwelijks regen! De temperatuur is eigenlijk altijd wel constant. Neem genoeg water mee, want het is hier snikheet!

Een ticket voor Angkor Wat kun je kopen voor één of meerdere dagen. Je dient deze zelf op te halen bij één van de verkooppunten op de route vanaf Siem Reap. De prijzen zijn als volgt:
– Ticket voor één dag: 30 euro
– Ticket voor drie dagen: 60 euro
– Tuktuk met chauffeur per dag: 50 euro
– Huren van een fiets per dag: 1 euro

Meer weten over Cambodja?

Cambodja is een land met een hele rijke geschiedenis, een prachtige natuur vol wilde dieren, een uitgebreide Aziatische keuken en een hele heftige recente geschiedenis. Wil je meer te weten komen over dit avontuurlijke land in Indo-China? Kijk dan voor meer artikelen op de pagina van Cambodja.

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste, meest avontuurlijke video’s van Wout of the World? Abonneer dan ook op mijn Youtube-kanaal en mis helemaal niets!

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites