Backpacken op de Malediven, zo doe je dat!

Zelf heb ik altijd gedacht dat de Malediven alleen toegankelijk zijn voor miljonairs; of in ieder geval mensen op een huwelijksreis, die al hun spaargeld er doorheen jassen. Maar wist je dat je de Malediven gewoon kunt bezoeken met een wat kleiner budget? Wij zijn een lange tijd gaan backpacken in Azië en besloten dit ook eens te gaan doen in de Malediven. Je kunt zelfs tussendoor, ongeacht de tijd van het jaar, een paar dagen gaan luieren op een (bijna) onbewoond eiland. Terwijl het helemaal niets hoeft te kosten!

Ik snap dat dit alles om wat bewijsmateriaal vraagt. Daarom zijn Suus en ik gaan backpacken voor slechts 20 euro per dag in de Malediven. Door lokale boten te nemen, tussen de lokale bevolking te slapen en de meest afgelegen paradijselijke eilanden te bezoeken, zien we een hele nieuwe kant van de Malediven. Terwijl we ook nog eens veel meer mee krijgen van de cultuur en de prachtige mensen die er wonen. Kijk snel hoe we dit deden!

Ben je zelf al eens gaan backpacken op de Malediven, of wil je nog exotischer en nog verder reizen naar het paradijs? We hebben ook bewezen dat backpacken mogelijk is op Hawaii! Dit avontuur bekijk je hier.

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites