De Cu Chi Tunnels in Vietnam

Tijdens mijn reis door Vietnam duik ik letterlijk in de geschiedenis en de Vietnamoorlog. Ik ga namelijk onder de grond in de Cu Chi Tunnels en ervaar de oorlog ook door te schieten met een M16 van de Vietcong. Het War Remnant Museum van Saigon laat aan de andere kant alle gruwelijkheden zien die de Vietnam oorlog met zich mee bracht. De Cu Chi Tunnels zijn vandaag de dag nog altijd toegankelijk en je zult een bezoekje niet snel vergeten.

Mocht je meer willen zien of lezen over Vietnam, kijk dan ook eens bij de andere onderwerpen op de pagina van Vietnam. Hier vindt je onder andere de hoogtepunten van een rondreis van het uiterste noorden in Sapa, naar het zuidelijkste puntje van de Mekong Delta. In Vietnam vindt je de traditionele culturen en sferen van Azië, maar dus ook enorm veel oude en recentere geschiedenis. De Cu Chi Tunnels zijn maar één van de vele overblijfselen uit de oorlog en daarnaast zijn er ontelbaar veel monumenten uit duizenden jaren politieke en culturele geschiedenis.

In de volgende video zie je hoe we slapen in een tentje op het strand van Ko Rong, Cambodja! Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwste video’s, kijk dan ook even op mijn YouTube kanaal en abonneer je!

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites