De Bastei Brug in Duitsland: een natuurwonder!

In 2020 heeft Corona de wereld in zijn greep. Er is veel veranderd en ook reizen is op het moment een stuk moeilijker. Toch zien we in de zomer van dit jaar kans om een mooie reis te maken langs de hoogtepunten van Europa. Dit doen we om te beginnen bij onze oosterburen: ga mee op een epische road trip naar de Bastei brug in Duitsland!

Hoe ziet de road trip naar de Bastei Brug in Duitsland eruit?

Onderweg naar dit natuurwonder van Europa, passeren we een heel bijzonder klein plaatsje. Het is immers een flink stuk rijden naar Oost-Duitsland en we zullen onderweg een paar keer moeten overnachten. In de provincie Nedersaksen vinden we een prachtig plaatsje vol geschiedenis en architectuur. Hannoversch Münden is een klein stadje vol vakwerkhuizen en behoort daarmee tot één van de mooiste middeleeuwse plaatsjes van de wereld.

Ik zou Wout of the World niet zijn, als we niet ook daar even een kijkje zouden nemen. Na Hannoversch Münden karren we door richting Dresden, waar een natuurwonder op ons ligt te wachten. Wie had gedacht dat Europa zo’n bizar gebergte had? Saksisch Zwitserland, zoals deze regio ook wel wordt genoemd, herbergt het Elbsandsteingebergte. Tussen de hoge rotsachtige bergen hebben de bewoners eeuwen geleden al dorpen gebouwd en nog bijzonderder: een middeleeuwse stenen brug!

De Bastei is een waanzinnige belevenis en helemaal niet zo heel ver van huis. Check dus de video, ga mee naar de Bastei brug in Duitsland en voeg hem toe aan de Bucket List!

Help Wout of the World te bestaan

Zonder jullie hulp kan het reisprogramma uiteraard niet bestaan. Help met een simpele klik! Ga naar het YouTube Kanaal van Wout of the World en klik op abonneer. Op die manier kan ik toffe video’s blijven maken vol avontuur en tips!

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites