Drone video Plitvice, Kroatië

Eén van Europa’s mooiste plekken, zeker wat betreft de natuur! Plitvice National Park, in het binnenland van Kroatië, is een gebied dat bestaat uit tientallen azuurblauwe meren met sprookjesachtige watervallen. Je kunt er wandelen, klimmen, varen, vissen en geweldig eten of overnachten! Met de drone erbij zie je hieronder een korte impressie van al het natuurschoon dat je te wachten staat! Geniet mee van deze drone video van Plitvice!

We krijgen een mooi kijkje vanuit de drone op Plitvice, terwijl we op de grond wandelen tussen de turquoise watervallen!

En wat vond je van de drone video van Plitvice? Krijg je al zin in meer beelden over het prachtige Kroatië? Een retourtje naar Kroatië hoeft niet veel te kosten en de mogelijkheden zijn eindeloos. Zo begonnen wij helemaal in het Italiaans getinte noorden en reisden we in drie weken naar de historische stad Dubrovnik in het zuiden. Ons bezoek aan Plitvice is dus onderdeel van een complete rondreis langs de mooiste plekken van Kroatië. Maak daarom ook nog even kennis met het prachtige Istrië! Dit avontuur kun je hier beleven: Kroatië rondreis met de auto part 1: Istrië.

Tot slot kun je Wout ook een beetje supporten door te abonneren via YouTube. Kijk voor meer video’s ook eens op het Youtube-kanaal van Wout of the World!

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites