Kroatië rondreis met de auto Part 2: Plitvice

Reis door Kroatië met Wout of the World! In een groot avontuur stel ik je voor aan nieuwe bestemmingen. In vier afleveringen reis ik door één van Europa’s mooiste landen als het gaat om cultuur, architectuur en wonderschone natuur. In dit tweede deel zie je misschien wel de allermooiste natuur van heel Europa. De rondreis door Kroatië gaat namelijk verder naar de Plitvice watervallen!

In het eerste deel zag je al een heel bijzonder stukje Kroatië mee, helemaal in het noorden. Deze provincie vol oude Romeinse tempels, heeft bovendien een heerlijke Mediterraanse sfeer: Istrië. Deze video kun je hier terug kijken: Kroatië rondreis met de auto Part 1: Istrië.

En voor nu.. geniet mee van een zinderend avontuur tussen de mooiste watervallen van Europa: Plitvice National Park!

Kijk binnenkort ook verder naar de rest van Kroatië, want we gaan het hele land door. Kroatië is een land met honderden gezichten en een auto rondreis is dan ook de manier om alles te bezoeken. Een handige tip: vlieg bijvoorbeeld van Nederland naar Pula en aan het eind van je reis terug vanaf Split of Dubrovnik! Onderweg kun je de hele route uitstippelen en natuurlijk mijn tips daarin meenemen.

Tot slot kun je Wout ook een beetje supporten door te abonneren via YouTube. Kijk voor meer video’s ook eens op het Youtube-kanaal van Wout of the World!

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites