Kroatië rondreis met de auto Part 1: Istrië

Reis door Kroatië met Wout of the World! In een groot avontuur stel ik je voor aan nieuwe bestemmingen. In vier afleveringen reis ik door één van Europa’s mooiste landen als het gaat om cultuur, architectuur en wonderschone natuur. In dit eerste deel pakken we meteen een heel bijzonder stukje Kroatië mee, met een kleine rondreis door Istrië.

Eeuwenoude Romeinse gebouwen, ontelbare eilandjes, prachtige vissersdorpen, mooi weer en niet eens zo ver van huis… Kortom, Istrië is de ideale bestemming voor je volgende vakantie. Zoals altijd heb ik de drone mee, voor de meest waanzinnige beelden en vertel ik je alles over het budget, de geschiedenis, leuke weetjes en veel tips voor de reiziger.

Na deze korte rondreis in Istrië gaan we door naar de rest van Kroatië. Bekijk hier bijvoorbeeld alvast een toffe drone video bij de Plitvice meren: Drone video Plitvice. Kroatië is een land met honderden gezichten en een auto rondreis is dan ook de manier om alles te bezoeken. Een handige tip: vlieg bijvoorbeeld van Nederland naar Pula en aan het eind van je reis terug vanaf Split of Dubrovnik! Onderweg kun je de hele route uitstippelen en natuurlijk mijn tips daarin meenemen.

Tot slot kun je Wout ook een beetje supporten door te abonneren via YouTube. Kijk voor meer video’s ook eens op het Youtube-kanaal van Wout of the World!

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites