Bonaire: het paradijs van bovenaf

Bonaire is één van de mooiste eilanden van de wereld met een rijke flora en fauna. Dat het toevallig onderdeel van Nederland uitmaakt, staat daar voor mij volledig los van. Bijna nergens ter wereld is zo’n goede mix te vinden van blauwe baaien, witte stranden, groene valleien, koloniale bouwwerken en een kleurrijke onderwaterwereld. Voor die laatste zal je op Bonaire moeten gaan duiken, maar de andere hoogtepunten van Bonaire wil ik je graag laten zien met de drone.

In de video ‘Bonaire met de drone’ laat ik je de meest fascinerende plekken van de natuur zien die Bonaire te bieden heeft. We vliegen over 1000 Steps Beach, een witte strook zand langs de rotsen met bijna lichtgevend blauw water. We zien Washington Slagbaai National Park, het oudste en best bewaarde natuurpark van Caribisch Nederland. We duiken in de geschiedenis via de zoutpier en de Oude Slavenhuisjes. Tot slot zien we het grote meer dat aan zee grenst en op een gigantisch azuurblauw zwembad lijkt: Lac Cai. Veel kijkplezier en geniet mee van Bonaire vanuit de lucht.

Wil je op de hoogte blijven van al mijn video’s? Of juist alle andere avonturen in meer dan honderd landen bekijken? Abonneer dan ook even op mij YouTube-kanaal.

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites