Rondreis Dominicaanse Republiek: Punta Cana en Samana

In een serie van drie video’s neem ik je mee naar één van mijn favoriete landen. Ik heb namelijk een speciale band met de Dominicaanse Republiek! Na mijn eerste reis naar dit tropische paradijs in 2015, ben ik gevraagd om het land te vertegenwoordigen op de vakantiebeurs in Nederland. En dat doe ik nu al vijf jaar! Sterker nog, we reisden in 2020 opnieuw af naar de witte stranden en wuivende palmbomen voor nieuwe video’s. We huren een auto en maken een epische rondreis door de Dominicaanse Republiek!

Geniet mee in dit eerste deel, waarin we beginnen in de hotspot Punta Cana, net als de meeste (Europese) toeristen zullen doen. Maar we gaan dieper het land in, op zoek naar meer natuur, cultuur, onbegaanbare jungle, watervallen en nog veel meer!

Zoals je ziet hebben we de smaak te pakken. Een rondreis in de Dominicaanse Republiek heeft namelijk veel meer te bieden dan veel mensen denken. Ze verwachten stranden en all-inclusive, maar niet die hele wereld buiten de poorten van de resorts. Hier kun je het vervolg van ons avontuur zien, in het tweede deel van de Dominicaanse Republiek!

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste afleveringen in de hoogste kwaliteit? Abonneer dan ook op mijn YouTube-kanaal!

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites