In een serie van drie video’s neem ik je mee naar één van mijn favoriete landen. Ik heb namelijk een speciale band met de Dominicaanse Republiek! Na mijn eerste reis naar dit tropische paradijs in 2015, ben ik gevraagd om het land te vertegenwoordigen op de vakantiebeurs in Nederland. En dat doe ik nu al vijf jaar! Sterker nog, we reisden in 2020 opnieuw af naar de witte stranden en wuivende palmbomen voor nieuwe video’s. We huren een auto en maken een epische rondreis door de Dominicaanse Republiek!

In deel 1 zag je de hotspot Punta Cana en het schiereiland Samana, vol natuur, cultuur, onbegaanbare jungle, watervallen en nog veel meer! Heb je dit deel gemist dan kun je hem hier terug kijken: deel 1 van de Dominicaanse Republiek. Maar nu snel verder naar het volgende deel, waarin we door cruisen langs de Noordkust richting een beroemd verleden in Puerto Plata.

https://www.youtube.com/watch?v=x3KlzRTz03I

Zoals je ziet biedt een rondreis door de Dominicaanse Republiek veel meer dan je zou denken. In Puerto Plata werd de eerste beschaving in heel Amerika gevestigd door Columbus! In het volgende deel dat uitkomt reizen we langs de zuidkust. Deze kun je binnenkort verwachten op Wout of the World!

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste afleveringen in de hoogste kwaliteit? Abonneer dan ook op mijn YouTube-kanaal!

TRAVEL WITH US!

Monthly new travel inspiration and our latest adventures in your mailbox.

    © 2024 Wout of the World- Privacy Policy –All rights reserved
    Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites