Grenada: watervallen en bounty stranden

Grenada is één van de mooiste en meest relaxte eilanden van het Caribisch gebied. Het heeft naast een heerlijke sfeer, leuke restaurants en mooie stranden ook een ongerept binnenland. Midden in de jungle wachten de allermooiste watervallen op je. In deze video laat ik je zien waarom Grenada een must-do is als je naar de Caribbean gaat reizen.

Als we het tropisch regenwoud in gaan zien we apen, leguanen, prachtige vogels en nog veel meer. We duiken van de hoogste watervallen en glijden over natuurlijke glijbanen door het bos. We slapen in Lance Aux Epines vlakbij de hoofdstad St. George. Vanaf daar bezoeken we de Mount Carmel Waterfalls, hiken we door Grand Etang National Park en bezoeken we de stranden Grand Anse en La Sagesse.

We reizen dit jaar over de hele wereld en na de Canarische Eilanden, Oman, Kaapverdië, Martinique, Saint Lucia en Tobago is Grenada onze zevende bestemming. Volg ons op deze wereldreis, allereerst in het Caribisch gebied en daarna naar nog veel meer mooie bestemmingen! We reizen het hele jaar non-stop door en filmen alles. Kijk ook eens op instagram @woutoftheworld en volg ons Youtube-kanaal om ons live te blijven volgen!

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites