Little French Key: een klein paradijs in Honduras

Little French Key is een tropisch eilandje voor de kust van Honduras. Je kunt er komen door te vliegen naar het hoofdeiland Roatán en vanaf daar een boot te nemen. Little French Key maakt namelijk onderdeel uit van de Islas de la Bahia. Deze archipel is gelegen voor de kust van Honduras in de Caribische Zee. In de vorige video kon je al zien hoe we helemaal vanaf de metropool Los Angeles terecht kwamen in dit veel onbekendere piepkleine plekje op de aardbol. Met een hoop tussenstops en verschillende vliegtuigjes was dit al een avontuur op zich. Deze video kun je hier vinden: van LA naar Roatán, Honduras.

Wij verblijven in West End op het eiland Roatán. We zijn hier heen gevlogen met een piepklein vliegtuigje vanaf San Perdo Sula in Honduras. In de video laat ik je zien wat je kunt verwachten als je een dagje helemaal tot rust wil komen tijdens jouw rondreis door Honduras. Wat een paradijs!

Little French Key was een hoogtepunt van Honduras, maar we reizen nog verder naar een ander hoogtepunt genaamd Copan. In het volgende avontuur hiken we door de bossen tussen de oude Maya-ruïnes.

Wil je meer plekken zien die we bezochten tijdens de wereldreis door Midden-Amerika? Kijk dan ook eens bij de pagina van Panama, Nicaragua, El Salvador of Colombia!

Steun Wout of the World met een klik!

Door te abonneren op het Youtube-kanaal van Wout of the World help je het reisprogramma te laten bestaan. Zo blijven er altijd nieuwe afleveringen komen om andere reizigers op weg te helpen. Klik hier om dit te doen en naar mijn YouTube-kanaal te gaan!

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites