San Blas Eilanden, Panama

In een eerdere aflevering zag je hoe we van LA naar Honduras vlogen, voor een nieuw avontuur in Midden-Amerika. Wil je deze video terug zien? Dit kun je hier: Van Los Angeles naar Roatan. Na omzwervingen in El Salvador, Nicaragua en Costa Rica, belanden we in Panama voor de meest bijzondere stop in dit continent: de inheemse San Blas Eilanden!

Backpacken de San Blas Eilanden is een bijzondere ervaring die je nooit zal vergeten!

In Panama vinden we een waar paradijs. Backpacken in Panama is niet alleen goedkoop, maar ook vrij gemakkelijk op eigen houtje te doen. De kers op de taart is een waterwereld tussen de San Blas Eilanden. Dit indianengebied, ook wel bekend als Kuna Yala, is één van de mooiste eilandengroepen van de wereld. Het water staat er ook nog eens bekend als het schoonste zeewater ter wereld! Meer dan 300 onbewoonde eilanden wachten op ons, maar het is nog een hele tocht om er te komen. En we moeten nogal wat opofferingen maken, want er is in dit deel van de wereld geen electriciteit, internet of zelfs stromend water!

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste afleveringen in de hoogste kwaliteit? Abonneer dan ook op mijn YouTube-kanaal!

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites