Saint Kitts en Nevis: koloniale geschiedenis en groene bergen

In 2020 breng ik samen met mijn gezin een bezoek aan de mooiste eilanden van de Caribbean. We hoppen van eiland naar eiland en hiervoor zag je ons al in de Dominicaanse Republiek, Puerto Rico, Sint Maarten en Anguilla! Vanaf daar gaan we naar steeds onbekendere eilanden, waaronder een kleine week op Saint Kitts en Nevis. Heb je er ooit van gehoord? Na het zien van de video weet je alles en wil je er vast en zeker naartoe!

Saint Kitts en Nevis is een klein eilandengroepje dat onder de Britse vlag een slaveneiland was met suikerrietplantages. En van alle Caribische koloniën is Saint Kitts wel dé plek waar je de geschiedenis nog goed kan zien. We rijden het eiland af naar Brimstone Hill, de Black Rocks, Caribelle Batik, de oude suikerriet trein en nog veel meer! Ook varen we naar Nevis, een reggae eiland om te genieten van stilte en rust. Waar wacht je nog op? Kijken dus!

Vanaf Saint Kitts gaat de reis verder naar Antigua. Ook bezoeken we nog de eilanden Guadeloupe, Dominica en Barbados! Kijk dus snel verder naar de avonturen van Wout of the World. Of kijk eens bij de bestemmingen waar jouw volgende reis naartoe gaat: alle bestemmingen.

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste afleveringen in de hoogste kwaliteit? Abonneer dan ook op mijn YouTube-kanaal!

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites