Het Friends gebouw in New York

We backpacken in New York en JA dat is mogelijk! Ook op een klein budget ligt de grootste stad van de wereld aan je voeten. We bezoeken de grote bekende attracties als het Empire State Building en het Statue of Liberty, maar dus ook deze andere bijzonder plek: het Friends gebouw in New York!
New York is namelijk ook de stad waar je bij uitstek locaties uit films en tv-series kunt bezoeken. Het loont zeker de moeite om van te voren de plekken op te zoeken die je kent van de buis en weleens in het echt zou willen zien! Voor ons en vele andere fans is dit gebouw een must-visit. Dagelijks komen hier honderden fans van over de hele wereld langs, maar toch is het best een rustig wijkje!

De locatie van het Friends gebouw in New York, vind je op de kruising van Bedford Street en Grove Street in het knusse Greenwich Village. De wijk is ook de moeite waard als je niet voor het Friends gebouw naar New York gaat. Het is ook één van de meest hippe wijken vol ambachtelijke winkeltjes en leuke restaurantjes. Wil je meer lezen en kijken over reizen in Amerika, kijk dan snel bij de pagina van de Verenigde Staten!

Tot slot kun je ook op de hoogte gehouden worden van alle video’s die uitkomen over allerlei plekken verspreid over de hele wereld. Abonneer je in dit geval ook nog even op mijn YouTube-kanaal!

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites