Monument Valley met de camper

Monument Valley is één van de mooiste plekken ter wereld om te bezoeken met een camper. Nergens anders ter wereld voelt de camper aan als een soort tijdmachine, want we wanen ons direct in het wilde westen: een uitgestrekte steppe van rood zand, met imposante rotsen.
Deze kleurrijke camper hebben we opgehaald in Las Vegas en we verkennen we de Westkust van de Verenigde Staten. We gaan dus ook een stuk landinwaarts en via de Grand Canyon komen we in het prachtige indianengebied: Monument Valley. Ik vertel je wat er te zien is en geef zoals altijd tips voor een bezoek aan deze bijzondere plek!

Vanaf Monument Valley rijden we met de camper weer door naar nieuwe bezienswaardigheden en hoogtepunten van Amerika. Zo bezoeken we op deze trip Las Vegas, de Grand Canyon, Zion, Antilope Canyon, Death Valley, Yosemite, San Fransisco, LA en meer! Wil je alle blogs lezen of video’s bekijken van dit land, kijk dan eens bij de pagina over de Verenigde Staten.

Wil je op de hoogte blijven van alle video’s die we maken over de hele wereld? Je mist niks wanneer je je abonneert op mijn YouTube-kanaal met afleveringen over alle landen verspreid over de hele wereld!

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites