Toekan Roadtrip door Nederland met Van der Valk

Het is tijd voor heel wat anders! De Corona-crisis heeft onze wereldreis abrupt onderbroken, maar we laten ons niet kennen. Ik zou Wout of the World niet zijn als ik ook hier in Nederland niet een wereldreis zou maken, toch? De Hotelketen Van der Valk benaderde mij voor een fantastisch idee: de Toekan Roadtrip door Nederland. En zoals altijd maakte ik er een video over met 4K beelden en een drone. Het zal je nog verbazen hoe mooi Nederland is, dus bekijk de video en oordeel zelf!

Hieronder zie je hoe het ons is vergaan tijdens de Toekan Roadtrip die mij, samen met Suus en Jens, langs de mooiste plekjes van ons eigen land bracht. En we sliepen ook nog eens in de mooiste Van der Valk hotels!

Wil je zelf ook zo’n fantastisch avontuur beleven? De Toekan Road Trip door Nederland kun je zelf ook maken. Hoe je dit arrangement precies kunt boeken? Kijk even op de pagina van de Van der Valk Toekan Roadtrip! Het mooie is overigens dat er rekening wordt gehouden met alle richtlijnen van het RIVM, waardoor je je nergens druk om hoeft te maken bij alle hotels.

Wil je op de hoogte blijven van al mijn video’s, ook in deze crisistijd? Of juist alle andere avonturen in 123 landen te bekijken? Abonneer dan ook even op mij YouTube-kanaal.

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites