Sal, Kaapverdië: de video met alle hoogtepunten

Kaapverdië is een tropisch paradijsje voor de kust van Afrika. De eilanden zijn populaire vakantiebestemmingen bij Europeanen en dus ook bij Nederlanders. Wat is er eigenlijk te doen? Zo hoorde ik vaak geluiden dat Kaapverdië niet zo veel te bieden zou hebben. Niets is minder waar. Kijk de video en zie met eigen ogen dat Kaapverdië veel meer te bieden heeft dan een paar stranden en baaien.

In deze aflevering zie je het eiland Sal met de gezellige stad Santa Maria, de hoofdstad Espargos, het wonderlijke Olho Azul, de Salinas, Kite Surf Beach en Shark Bay, waar de haaien zo tussen je benen door zwemmen! We reizen dit jaar over de hele wereld en na de Canarische Eilanden en Oman is Kaapverdië onze derde bestemming. In deze aflevering beginnen we op het eiland Sal en de volgende aflevering bezoeken we ook nog het eiland Boa Vista.

World tijdens de grote wereldreis

Volg ons op deze wereldreis, allereerst in Kaapverdië en daarna naar nog veel meer mooie bestemmingen! We reizen het hele jaar non-stop door en filmen alles. Kijk ook eens op instagram @woutoftheworld of www.woutoftheworld.nl

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites