Tobago: een onontdekt natuurparadijs in beeld

In deze video neem ik je mee op avontuur door het natuurparadijs Tobago. Het eiland maakt onderdeel uit van het land Trinidad en Tobago, genoemd naar de twee eilanden. Kijk mee, reis mee en geniet van al dit moois.

Tobago is het kleine zusje van Trinidad

Trinidad is druk, industrieel, bebouwd en zelfs een beetje gevaarlijk door de hoeveelheid criminaliteit. Tobago is daarentegen een oase van rust, waar de mensen nog veelal leven van de visserij en inmiddels een geringe hoeveelheid toerisme. Het land is één groot natuurparadijs. In deze video laat ik je zien waarom Tobago een verrassend mooie en unieke bestemming is, die ten onrechte niet vaak genoemd wordt op lijstjes met mooie Caribische eilanden. Het is simpelweg nog wat onbekender en daarom zo ongerept en puur.

Wat is er te doen en te zien op Tobago?

Ik bezoek Tobago met mijn vrouw en zoontje van drie, op een ongekend avontuur eiland hoppend door het Caribisch gebied. Dit jaar pakten we de route op in Martinique en vanaf daar namen we de boot naar Saint Lucia. Vanaf daar vlogen we met een klein vliegtuigje over de azuurblauwe wateren naar Tobago. We slapen in een boomhut tussen de jungle en het strand, zien lokale vissers aan het werk en genieten van alle planten en dieren overal om ons heen. Vanaf Castara doorkruisen we het regenwoud naar Argyle Falls, de mooiste waterval. Ook bezoeken we Crown Point en Pigeon Point in het westen en het mooiste ongerepte strand bij Englishman’s Bay. We reizen dit jaar over de hele wereld en na de Canarische Eilanden, Oman, Kaapverdië, Martinique en Saint Lucia is Tobago onze zesde bestemming.

Volg Wout of the World tijdens de grote wereldreis

Volg ons op deze wereldreis, na Trinidad en Tobago reizen we nog door het Caribisch gebied en daarna naar nog veel meer mooie bestemmingen! Heb je bijvoorbeeld de video van Sal in Kaapverdië al gezien? We reizen het hele jaar non-stop door en filmen alles. Volg ons ook op Instagram via @woutoftheworld en abonneer op mijn YouTube-kanaal om live mee te reizen!

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites