De molens van Kinderdijk in Nederland? Dat klopt, het is tijd voor heel wat anders! De Corona-crisis heeft onze wereldreis abrupt onderbroken, maar we laten ons niet kennen. Ik zou Wout of the World niet zijn als ik ook hier in Nederland niet een wereldreis zou maken, toch? De Hotelketen Van der Valk benaderde mij voor een fantastisch idee: de Toekan Roadtrip door Nederland. En zoals altijd maakte ik er een video over met 4K beelden en een drone. De eerste video van deze reeks bekijk je hier: Toekan Road Trip met Van der Valk.

Na een succesvolle eerste tour door Nederland brachten we nog meer bezoeken aan Van der Valk Hotels. In deze video brengen we een bezoek aan Van der Valk Ridderkerk. Daarbij komt het goed uit dat we dichtbij een van Nederlands grootse en meest bijzondere bezienswaardigheden zitten: de molens van Kinderdijk!

Wil je zelf ook zo’n fantastisch avontuur beleven? De Toekan Road Trip door Nederland kun je zelf ook maken. Hoe je dit arrangement precies kunt boeken? Kijk even op de pagina van de Van der Valk Toekan Roadtrip! Het mooie is overigens dat er rekening wordt gehouden met alle richtlijnen van het RIVM, waardoor je je nergens druk om hoeft te maken bij alle hotels.

Wil je op de hoogte blijven van al mijn video’s, ook in deze crisistijd? Of juist alle andere avonturen in 123 landen te bekijken? Abonneer dan ook even op mij YouTube-kanaal.

TRAVEL WITH US!

Monthly new travel inspiration and our latest adventures in your mailbox.

    © 2024 Wout of the World- Privacy Policy –All rights reserved
    Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites